Yıldız; 23 Nisan İnanç ve Kardeşliğin Ürünüdür

Yıldız; 23 Nisan İnanç ve Kardeşliğin Ürünüdür

Yıldız; 23 Nisan İnanç ve Kardeşliğin Ürünüdür

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı. Yıldız, mesajında şu görüşlere yer verdi.

“Bu günün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklarımız geleceğimizin teminatı, yarınlarımızdırlar. Çocuklarından emin olan geleceğinden de emin olur. Emin olmak içinde, çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayacak teknik, ekonomik, sosyal ve siyasal ortamın oluşturulması biz büyüklerin görevidir ve hepimizin ortak sorumluluğudur.” şeklinde konuşan Yıldız, açıklamasının devamında şunları söyledi.

İnanç ve Kardeşlik Bağımızı Bozamazlar.

“23 Nisan 1920’de, çok büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelemizin öncüsü olan TBMM millet iradesinin yegane tecelligahıdır. Güçlü bir Türkiye’nin en önemli güvencesi güçlü bir meclistir. Vatanımızı ve milletimizin bölünmez bir bütünlüğünü koruyan milletimizin inancı ve birbiriyle olan kardeşlik bağlarıdır. Hiçbir milletin kardeşlik bağları bizimki kadar kuvvetli değildir; çünkü biz bin yıl aynı inanç için aynı iman ile siperlerde kardeşliğini yoğurmuş bir milletiz. Kardeşler arasındaki görüş ayrılıkları ithamcılığa ve bölücülüğe sebep olmamalıdır. Medeni usullere uygun şekilde fikirler ortaya konmalıdır. Kardeşler arasında bombanın, dinamitin yeri yoktur ve olamaz. Fikre fikirle mukabele edilmelidir. 99 yıl önce TBMM’ni kuranların en büyük dayanağı da bu inanç ve kardeşlik bağları olmuştur. İnancını ve kardeşlik bağlarını bir araya getirerek bağımsız bir ülke olmanın yolunu açanlara Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve şehitlerimize sonsuz şükranlarımı sunar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 23 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir