Vergi Rekortmeninden Erzak Yardımı

Vergi Rekortmeninden Erzak Yardımı

Vergi Rekortmeninden Erzak Yardımı

Gemlik Gelir Vergisi Rekortmenleri listesinde üçüncü sırada olan iş adamı Harun Çoban, iki bin koli erzak yardımı yaptı. Mahalle Muhtarları ve Jandarma vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşan Çoban, erzak kolilerini de mahalle muhtarlarına teslim etmeye başladı.

Teşvik Etmeyi Amaçlıyoruz

Erzak yardımı ile alakalı değerlendirme yapan iş adamı; ”Gemlik, bizim ana geçimimizi sağladığımız yer. Aynı zamanda iş merkezlerimizi de hep ilçemizde tutuyor, vergimizi de Gemlik’te veriyoruz. Böyle önemli bir sıralamada yer almanın mutluluğunu yaşadık. Vergi vererek devletimize katkı sağlarken, ilçemizde ihtiyaç sahibi olanları da düşünmek gerektiğine karar verdik. Muhtarlarımız ve yakınlarımızla yaptığımız değerlendirmede, iki bin koli gibi bir erzak desteğinin, ilçemiz adına uygun olduğuna karar verdik. Dağıtıma başladık.

Bizim amacımız, bir yandan listede yer alan arkadaşlarımızı, bir yandan da iş dünyasında olanları teşvik etmektir. Yardımlaşmanın ilçemizin ve ülkemizin önceliklerinden olduğuna inanıyor, buna göre hareket ediyoruz. İhtiyaç sahiplerini belirleme ve dağıtımdaki desteklerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: 22 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir