CHP Gemlik Kılıçdaroğlu’na destek için Bursa’daydı

CHP Gemlik Kılıçdaroğlu’na destek için Bursa’daydı

CHP Gemlik Kılıçdaroğlu’na destek için Bursa’daydı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırı girişimini protesto amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenlendi. Bursa’da da gerçekleşen açıklamaya CHP Gemlik İlçe Örgütü tam kadro olarak katıldı.

Kent Meydanı’nda gerçekleşen açıklamaya CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, CHP Gemlik yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili katıldı. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır ile ilçe başkanları ve yöneticileri de açıklamada hazır bulundu.

Açıklamada konuşan CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş; “Bu girişimin failleri bellidir. Bu güvenlik zafiyetine sebebiyet verenler, saldırının büyümesine seyirci kalanlar hakkında derhal gereken işlemler yapılmalıdır” diyerek “yapılan sıradan bir protesto değildir. Yapılan sıradan bir provokasyon da değildir. Bu, son derece organize bir eylemdir. Bu hain saldırı, ülkemizin demokrasisine, birlik ve beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapılmıştır” şeklinde konuştu.

“Toplumun huzurunu kaçıranlar ortaya çıkarılmalıdır”

Açıklamanın ardından görüşlerini bildiren CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ise Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na karşı gerçekleşen bu saldırı ve linç girişiminin Türkiye’nin birlik, beraberlik ve kardeşliğine karşı gerçekleştirildiğini belirterek bir takım odakların seçimler sonrası ülkemizdeki huzuru kaçırmaya çalıştıklarını dile getirdi. Acar, varsa olayı organize edenlerin ve toplumun huzurunu kaçırmaya çalışanların mutlaka ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir