Arkadaşları ile eğlenirken fenalaşan genç kurtarılamadı

Arkadaşları ile eğlenirken fenalaşan genç kurtarılamadı

Orhangazi’ye bağlı Akharem mahallesinde bir evde arkadaşları ile birlikte eğlenmek isteyen 28 yaşındaki genç bir adam gece geç saatlerde fenalaştı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan genç adam kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay Orhangazi’ye bağlı Akharem mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Şahin K. isimli gence ait Akharem mahallesinde toplanan bir grup genç evde eğlenmeye başladı. İddiaya göre Gemlik’ten diğer arkadaşları ile birlikte evde bulunan 28 yaşındaki Ömer Akyol gece saat 24.30 sıralarında fenalaştı. Diğer arkadaşları tarafından araçla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan Ömer Akyol, burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç adamın önümü üzerine Jandarma ve Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Savcı Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Ömer Akyol’un cesedi üzerinde yaptığı incelemenin ardından cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na sevketti. Ömer Akyol’un yakınları ölüm haberi üzerine hastaneye geldi. Yakınları burada gözyaşlarına boğulurken, Savcılık genç adamın ölümü ile ilgili soruşturma başlattı.

Gemlik’in tanınan ailelerinden  Adil Akyol ve Aytül Akyol’un oğlu, Mehmet Emin Akyol, Ayhan ve İlhan Şahin’in yeğeni olan Ömer Akyol’un cenazesi Gemlik Balıkpazarı Camiinden öğlen namazına müteakip kaldırılarak Gemlik Mezarlığında toprağa verildi. Cenazede gencin arkadaşları ve yakınları zor anlar yaşadı.

 

(Son Güncelleme: 22 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir