Sertaslan’dan Beyaz Masa Ziyareti

Sertaslan’dan Beyaz Masa Ziyareti

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı beyaz masa birimini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Beyaz masa ziyaretinde konuşan Başkan Sertaslan, belediyelerde halkla ilişkilerin önemine dikkat çekerek, “Belediyemiz bünyesinde önemli bir yere sahip olan beyaz masa, halkımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşma prensibiyle belediyemizin dışa yansımasıdır. Birimimiz vatandaşlarımızın sorunlarıyla birebir ilgilenip diğer müdürlüklerimizle koordinasyonu sağlayıp çözüm üretecek bir servisimizdir” dedi. Beyaz Masa çalışanlarına “Sizler belediyemizin gülen yüzü, gören gözü olacaksınız” diyerek tavsiyelerde bulunan Başkan Sertaslan, “Belediyemizce halkımızın istek ve taleplerine daha hızlı cevap verebilmek ve güler yüzlü hizmet anlayışını yaygınlaştırmak amacıyla halkımıza daha duyarlı ve ilgili olmanızı istiyorum” diye konuştu.

(Son Güncelleme: 21 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir