Sertaslan'dan Açıklama

Sertaslan’dan Açıklama

Sertaslan’dan Açıklama

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişlerinin indirilmesi ve toplandığı esnada çiğnenen görüntülerle alakalı sosyal medyada açıklamalarda bulundu.

Sertaslan açıklamasında, “Bir takım kişilerin sosyal medya üzerinden benimle ilgili gerçeği yansıtmayan paylaşımları sebebiyle bu açıklamayı yapmam gerekmiştir. Söz konusu kişiler Gemlik’te asılı bulunan ve üzerinde sayın cumhurbaşkanı ve ay yıldızımızın bulunduğu bir posteri indirttiğim hatta çiğnettiğim şeklinde asılsız bir iftirada bulunmuştur. Aynı kişiler bir hafta önce de hafızlık kursuna giden öğrencilerin araç organizasyonlarını iptal ettirdiğim şeklinde bir yalan haber yaymışlardı.Üstelik bunu yaparken kullandıkları dil aleni şekilde insanları kin ve nefret ortamına çekmeye çalışan bir lisandır.İhalesini eski belediye başkanının yaptığı poster ve pankart yapım söküm işlerini kazanan firmanın işçilerini resimleyip anında sosyal medyaya yaymalarıda bence çok manidardır. Buradan açıkça ilan ediyorum, ben ne hafız çocukların servisini iptal edecek bir talimat verdim ne de sayın cumhurbaşkanının posterini indirin talimatını. Bunu ispat edemeyen kişiler düpedüz iftiracıdır.İnsanları birbirine düşürmek için gayret edenlere en güzel cevabı yine Gemlik’li sevgili yurttaşlarımız barış ve huzur içinde yaşamaya devam ederek vereceklerdir” dedi.

 

(Son Güncelleme: 16 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir