Ağdemir, “Kent dinamiklerini harekete geçirin”

Ağdemir, “Kent dinamiklerini harekete geçirin”

Ağdemir, “Kent dinamiklerini harekete geçirin”

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yöne tim Kurulu ve Meclisi, yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazanan Mehmet Uğur Sertaslan’ı ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Oda Başkanı Paşa Ağdemir, Sertaslan’dan kent dinamiklerini harekete geçirdiğinde ilçede çok güzel işlerin olacağını söyledi.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Yardımcıları Semih Aşkın ve Abdullah Kavlak, üyeler Alaattin Akcan, Fatih Bulut, Hasan Hamaloğlu ve Şefik Yılmaz ile Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ile Genel Sekreter Agah Arda, dün Belediye Başkanı  M.Uğur Sertaslan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevi nedeniyle kutladılar.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Sertaslan’a uzun yıllardan belediye başkanı olmak için hazırlandığını ve bu görevi çok istediğini belirterek, “Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Ağdemir,  GTSO olarak her zaman Sertaslan’ın kent hizmetleri için yanında olacaklarını belirterek, şunları söyledi: “İlçemizi ortak akılla yönetmen için bizler hazırız. Benim temennim sivil toplum kuru luşlarıyla iştişare ederek toplantılar yaparak ortak akılla kenti yönetmeniz olacaktır. Bu konuda seçim çalışmalarında  verdiğiniz sözlerimiz var. Bizler, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri olarak, kentimizin nasıl güzelleştirmek için her zaman yanınız da olacağız.” dedi.

Sertaslan ise konuşmasında, Gemlik’in önemli bir sivil toplum kuruluşunu yanın da görmekten mutluluk duyduğunu belirterek; “Bu şehirde yerleşik her yerden gelmiş insanlar var.

İlçemizdeki 126 fabrika, 3 liman ile biz büyük bir aileyiz. İşlerimizi omuz omuza vererek gerçekleştireceğiz. Belediye Başkanı olarak seçim çalışmalarında söylediğim gibi müzakere etmeden, kentte yaşayanlara danışmadan bir şey yapmayacağız. Bunu yapmazsam beni uyarın.” dedi.

Ağdemir ise, “Sizi sık sık ziyaret ederek ilçemizdeki sosyal yaşamın gelişmesi için görüşeceğiz ve öneriler sunacağız. Kent dinamiklerini harekete geçtiğin de Gemlik çok güzel bir yer olacak” dedi. Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ise, “Gemlik’te çok güzel bir seçim süreci yaşadık. Bu konuda sizin barış cı yaklaşımlarınızın etkisi oldu. Bundan sonra Gemlik’e hizmet ile geçireceğinizi biliyoruz. Size başarılar dilerim” dedi.

Sertaslan Büyük Sorunlar Var

Belediyedeki görevi ne başlayalı çok kısa bir zaman olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Sertaslan, “Bir gün önce başkan yardımcılarımı atadım. Şimdi onlar görevlerine başladılar. Yüküm hafifleyecek. Aldığımız belediye hakkında bilgiler gelmeye başladı. Ancak, durum pek iç açı değil. 800’ün üze rinde hukuk davası var. İmar Planları bekliyor. Kamulaş tırmalardan dolayı ödenmeyen paralar var. Borçlar beklediğimizden fazla çıktı. Belediyeyi satsak yine yetmez. Yüzlerce personel hakkında kovuşturma ve soruşturma açılmış. Görevini yapan memurların ekmeğiyle oynamayacağım. Kentin insanlarını barıştırmamız lazım. Ticaret ve Sanayi Odası ve ilçemizdeki sanayicileri en kısa zamanda biraraya getireceğim. Bu konuda sizlerden destek bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Ağdemir ise, “Ortak akılla ilçemizi yukarılara taşımamız gerekir. Oda yönetimimizi üyelerimizle buluşturmaya çalışıyoruz. Bu kentin dinamiklerini biraraya getirirsek en güzel hizmeti çıkaracağına inanıyoruz. Yeter ki isteyin biz elimizden geleni yaparız” dedi.

Hasan Hamaloğlu ise Başkanın seçimlerdeki enerjisinin aynı şekilde çalışmalarına yansımasından belediyenin elde edildiğini, bu enerjinin çalışmalara yansıması ile başarıların geleceğini söyledi. GTSO üyeleri belediyenin satın alımlarında Gemlik esnafının tercih edilmesini istediklerini Başkan Sertaslan’a iletti. Sertaslan ise “Bu konuda bana güvensinler. Satın almalar Gemlik’ten olacak” dedi. GTSO heyeti, daha sonra Baş kan Yardımcıları Bayram Demir ve Zeynep Akış Serintürk’ü ziyaret etti

(Son Güncelleme: 11 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir