Vekil Işık ve Bulut’tan Başkan Sertaslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Vekil Işık ve Bulut’tan Başkan Sertaslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Vekil Işık’a, AK Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut da eşlik etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Vekil Işık, belediye başkanımız 5 sene boyunca oy veren, vermeyen herkesi kucaklama sözünü verdi. Biz de destek olup, hep birlikte vatandaşımız için çalışacağız. Gemlik Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a, tüm meclis üyeleri ile birlikte huzurlu bir çalışma ortamı diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da, “Gemlik’i hasret kaldığı hizmetlerle buluşturarak, hak ettiği seviyeye getirmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, “Doğruluktan ayrılmayacak, ilçemizi yeni proje ve hizmetlerle buluşturacağız. Birlik beraberlik kardeşlik ve sevgi ile Gemlik Belediyesi olarak bir kesimin değil, herkesin belediyesi olacağız” diye konuştu.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

(Son Güncelleme: 9 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir