Polis Günü Gemlik’te Kutlandı

Polis Günü Gemlik’te Kutlandı

4-10 Nisan Polis Haftası kutlamaları, Gemlik’te Cemil Meriç Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kutlama programına Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ülger, Gemlik’te bulunan kurum ve daire müdürleri, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar ve Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi ile emniyet mensupları katıldı.

Polis haftası ve Türk Polisi anekdotların da konuşulduğu programda söz alan İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce; ”Bugün Türk milletinin sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıldönümünü sizlerle kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Türk Polisi gücünü köklü tarihinden, dinamik personelinden ve vatandaşların desteğinden alarak, kurulduğu günden bugüne devletimizi yıkmaya, milletimizi parçalamaya, toplumsal huzur ve güvenimizi bozmaya çalışanlara karşı, uğrunda şehitler ve gaziler vermek pahasına bu kutsal görevini şanla ve şerefle en iyi şekilde yerine getirmiştir ve getirmeye devam edecektir.

Gemlik Polisi olarak kendimizi yenilememiz ve günümüz teknoloji ürünlerini en iyi şekilde kullanmak gerektiği bilincindeyiz. Bu nedenle Gemlik’imizin 80 noktasında kurulan 156 KGYS, plaka tanıma sistemleri, insansız hava araçlarımızla vatandaşlarımızın emniyet, huzur ve sükununa katkı sağlamaktadır” dedi. Yüce konuşmasının sonunda Gemlik polisine destek veren kurum, kuruluş ve vatandaşlara da teşekkür etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir