GEMLİK PLAYOFF HEYACANI İÇİN  DESTEK BEKLİYOR..

GEMLİK PLAYOFF HEYACANI İÇİN  DESTEK BEKLİYOR..

GEMLİK PLAYOFF HEYACANI İÇİN  DESTEK BEKLİYOR..

 

Gemlik Basketbol Ankara deplasmanında Ted Ankara kollejileri 61:90 yenerek seride 1:0 öne geçdi. 8 Nisan 2019 Pazartesi  Saat 18:00 ‘da bugün Gemlik İlçe Spor salonunda oynanacak Playoff 2. Maçına tüm Gemlikli spor severleri bekliyor…

 

GEMLİK BASKETBOL SERİDE 1:0 ÖNDE

Türkiye Basketbol 2.ligi Playoff grubunda  şampiyonluğun favorilerinden TED Ankara Kolejlileri karşısında aldığı galibiyet ile seride 1:0 öne geçti.Lig’deki diğer ekiplere göre oldukça bütçeli ve iyi bir kadro yapısına sahip olan rakibi karşısında maça etkili başlayan Bursa temsilcisi ilk çeyreği 21-12 önde tamamladı.

Müsabakanın 2. yarısında da savunmadaki etkisini koruyan Gemlik Basketbol ilk yarıyı 34-23’lük avantajla bitirdi.

  1. Yarıda Ankara ekibi aradaki farkı 4 sayıya düşürse de Gemlik Recep solak elinden bulduğu üst üste 3’lükler ile farkı çift hanelerde tuttu ve son 10 dakikaya 11 sayılık avantajla başladı. (51-40) Maçın son çeyreğinde etkisini devam ettiren Gemlik Basketbol deplasmanda 90-61 galip ayrılarak seride 1:0 öne geçti.

 

Müsabakanın Periyotları

1.Periyot Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler 12  Gemlik Basketbol 21

2.Periyot Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler 11  Gemlik Basketbol 13

3.Periyot Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler 17  Gemlik Basketbol 28

4.Periyot Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler 21  Gemlik Basketbol 28

 

Gemlik Basketbol adına Mehmet şen 15 sayı , 3 ribaunt ,2 asist – Adnan Hepgür 14 sayı ,4 ribaunt , 2 blok – Bahadır Şimşek 11 sayı,3 ribaunt ve Faikcan Nurkan 11 asist ,5 ribaunt ,9 sayı ile ile öne çıkan isimler oldu..

Ted Ankara kollejliler adına Ceyhun Altay 21 sayı, 4 ribaunt, 3 asist –  Yiğit Baran  Sarıkaya 18 sayı ,8 ribaunt ile öne çıkan isimler oldu.

 

BUGÜN GALİBİYET  İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ..

Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı BERKAY BULUT ‘’ Türkiye Basketbol 2.ligi play-off müsabakasında 1:0 öndeyiz. 8 Nisan Pazartesi saat 18:00 ‘da  yani Bugün tribünleri doldurarak takımımızın alacağı mutlak bir galibiyet ile  Gemlik ismini 8 takım arasına yazdırma başarısındaki en büyük güç siz olun..

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir