Sertaslan'dan Muhtarlara Ziyaret

Sertaslan’dan Muhtarlara Ziyaret

Sertaslan’dan Muhtarlara Ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, seçimi kazanmasından sonra da ziyaretlerine devam ediyor.  Gemlik’te bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği Şubesi ve Bursa – Gemlik Muhtarlar Derneğini ziyaret ederken, Mahalli İdareler seçimi sonrasında seçilen muhtarları da tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Türkiye Muhtarlar Derneği Gemlik Şubesi ve Gemlik Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, Muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Muhtarların kendi mahalleleriyle ilgili alınacak kararlarda söz sahibi olacağını vurgularken, Gemlik’i beraber yönetim anlayışıyla yarınlara taşıyacaklarını da söyledi.

“Birlikte yöneteceğiz”

Seçim döneminde de söylediğini gibi beraber yönetim anlayışını Gemlik’e kazandıracaklarını ve bu konuda muhtarlara da çok önemli görevler düştüğünü belirten Sertaslan, “Gemlik’te seçim döneminde de söyledik, Gemlik halkının teveccühüyle göreve layık görüldük. Biz Gemlik’i herkesin barış ve huzur içinde yaşayacağı bir kent olarak tasarlıyoruz ve bu yönde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Vatandaşımızın artık kavga siyaseti yerine iş yapan siyaset istiyor. Gemlik’te seçim dönemi boyunca bunu gerçekleştirdik. Görevde de Gemlik’i bu anlayışla yöneteceğiz”

“Muhtarlara büyük görevler düşüyor”

Muhtarların belediye ile halk arasında köprü olduğunu ifade eden Sertaslan, “Yeni seçilen Muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Gemlik’te hep beraber yapacağımız çok işler var. Gemlik’i daha güzel bir geleceğe hep beraber taşıyabiliriz. Vatandaşımızla aramızda köprü görevi görüp hizmetlerimizi Gemlik’in her noktasına taşımamızı yardımcı olup, vatandaşlarımızın dertlerine beraber çözümler arayacağız. Gemlik Belediyesi hizmet yaparken parti rozetine değil, önceliğine bakarak yapacak. Mahallenize yapılacak hizmetleri de hep beraber planlayacağız” diye konuştu.

(Son Güncelleme: 3 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir