Sertaslan’dan ilk ziyaret Aksoy ve Ülgen’in Kabrine

Sertaslan’dan ilk ziyaret Aksoy ve Ülgen’in Kabrine

Gemlik Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Uğur Sertaslan, ilk ziyaretini 4 Temmuz 2017 tarihinde şehit edilen Av. Özgür Aksoy ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden önceki dönem meclis üyelerinden Zafer Ülgen’in kabrine gerçekleştirdi.

Kayışoğlu’da Katıldı

Av. Özgür Aksoy ve babası Av. Ali Aksoy’un Yeniköy Mezarlığında bulunan kabirlerine yapılan ziyarette, merhumun annesi Gülay Aksoy, kardeşleri Önder ve Ali Aksoy, Aksoy’un yakınları, CHP İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar arasında CHP Bursa Milletvekili Av. Nurhayat Altaca Kayışoğlu’da yer aldı.

Dualar sonrasında göz yaşları ile konuşmasını gerçekleştiren Sertaslan; ”Ben bu hareketin şahin kanadındaydım, Özgür bana güvercin olmayı da öğretti. Bugün, bu nedenle seçime en büyük katkısı olan isimlerden biri de, yokluğunu derinden hissettiğimiz Özgür Aksoy’dur. Kendisi yanımızda olmasa da, biz onu hissettik, onun için de gayret ettik. Böyle bir göreve de değerli arkadaşımızın mezarını ziyaret ederek başlamak istedik” dedi.

(Son Güncelleme: 1 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir