Kaymakam İnan, TSO Meclis toplantısında  Gemlik’te kalıcı olduğunu söyledi

Kaymakam İnan, TSO Meclis toplantısında  Gemlik’te kalıcı olduğunu söyledi

İlçemiz Kaymakamlığına atanan Kemal İnan, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Kurulu üyelerini ziyaret ederken, Odanın yapılan Meclis Toplantı sına da katılarak  üyelerle tanıştı.

Mart ayının son yönetim kurulu ve Meclis toplantısı geçtiğimiz hafta çarşamba günü yapıldı. Kaymakam Kemal İnan, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ticaret ve Sanayi Odası’na iade ziyareti kapsamın da gelen Kayma kam İnan, yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı.

İlçenin sorunlarıyla bilgi paylaşımının yapıldığı bu görüşmeden sonra Mart Meclis toplantısına da katıldı. Burada da Meclis üyeleriyle tek tek tanışan Kaymakam İnan, “Sizlere merhaba demek için, birbirimizi tanımak için toplantınıza katıldım.” dedi.

Öz geçmişi hakkında meclis üyelerine bilgi veren Kaymakam İnan, çıkacak bir kararname ile Gemlik’te süresi bitesiye kadar hizmet yapacağını söyledi. Meclis üyelerinin “Yaz geliyor emniyet görevlilerinin halkın içinde dolaşmaları iyi olur” dileğine Kaymakam İnan, “Talimat verdim. Yalnız polisimiz değil, yeni görevlerine başlayan bekçilerimiz de halkın arasında dolaşacaklar.” dedi.

Avrupa ülkelerine göre ülkemizde halkın ihbar müessesesini çalıştırmadıklarına dikkat çeken

Kaymakam İnan, “Bu kavram halkımızda zayıf. En çok haktan söz eden bir toplumuz ama, kendimiz birçok konuda buna uymayız.” şeklinde konuştu.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik’in marka değerini arttırmak için oda olarak çalışma başlattıklarını ve bu konuda hazırladıkları raporları seçimlere katılan belediye başkan adaylarına verdiklerini söyledi.  Ağdemir; “Bu rapor içinde görüşlerimizi seçilecek olan başkanın dikkate almasını bekliyoruz.” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir