Yılmaz meclis üyelerine veda yemeği düzenledi

Yılmaz meclis üyelerine veda yemeği düzenledi

Yılmaz meclis üyelerine veda yemeği düzenledi

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz 2014-2019 döneminde göreve yapan belediye meclis üyelerine Atatepe sosyal tesislerinde yemek düzenledi. Yemek sonrası Yılmaz, meclis üyelerine plaket takdim ederek helallik istedi.

Gemlik’te bu meclis döneminde en hızlı ve en çok hizmetin yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Yılmaz, “bizler hep birlikte halkımızın bize verdiği emanete en iyi şekilde sahip çıktık. Meclis üyelerimizle birlikte aldığımız kararları hayata geçirerek ilçemizde eksikliği hissedilen birçok hizmeti birlikte yaptık. Eğitimden sağlığa, camiden spora, kamu kurumları için her alan ilçemize adeta hizmet yağmuru yaşattık. Allah’a şükürler olsun ki, Gemlik Yeni Devlet Hastanesi, Yeni Adliye Binası, liman başkanlığı, Tarım müdürlüğü, sağlık ocakları okullar gibi halkımızın geneline hizmet edecek binalar sizlerin oyları ve yapılan takip ve desteklerle hayata geçti. Ben bu hizmetlerin yapılmasın verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyor, bu çalışma süresince kırdığım üzdüğüm bir durum varsa özür diliyor helalellik istiyorum” dedi.

Toplantıda konuşan diğer meclis üyeleri de birbirlerinden helallik istediler. Duygulu anlara sahne olan program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

(Son Güncelleme: 30 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir