Konteyner Satış ve Pazarlama Semineri

Konteyner Satış ve Pazarlama Semineri

NETLOG GLOBAL FORWARDİNG Bursa Bölge Müdürü Gülsemin Güler ve Operasyon Sorumlusu Burçin Bozkurt Gemlik Asım Kocabıyık MYO öğrencileri ileHV.SAV.ASTSUBAY ÜSÇAVUŞ MEHMET KORAY PINAR SEMİNER SALONU’nda bir araya geldiler.

Seminerde; Taşıma Şekilleri ,FCL-LCL, Karayolu, Denizyolu, Havayolu, Demiryolu, Intermodal ve Fiyatlandırmalar, Özel Ekipma ( Reefer, Flat, Flexi vb. ) Fiyatlandırmaları, Tehlikeli Sınıf Yük Taşıma Prosedürleri ve Fiyatlandırmaları, Yurtdışı Şubeler ve Muhabir Acente İlişkileri, Anlaşmalar Sigorta Hizmetleri

Tedarikçi ilişkileri (hat – nakliye -lashing –depo vs ), Hukuki Sorumluluklar ve Risk Yönetimi,Musterinin finansal analizi ve degerlendirilmesi (limit – vade –risk vs .) konusunda sunum yaparak öğrencilerden gelen soruları yanıtladır.

Seminere Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı, Dış Ticaret Programı, Atatepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojistik Bölümü Öğrencileri, Gemlik Denizcilik Topluluğu ve Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneği (GAKMEDER) üyeleri katıldılar.

 

(Son Güncelleme: 28 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir