Bulut'tan Teşekkür  ve Davet

Bulut’tan Teşekkür  ve Davet

Bulut’tan Teşekkür  ve Davet

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, seçim çalışmalarına katılan Cumhur İttifakı mensuplarına, teşkilatlarına, gönüllü çalışan vatandaşlara ve kendisini her ziyaretiyle karşılayan Gemlik halkına teşekkür etti.

Olumlu Bir Süreç Geçirdik

Seçim çalışmalarının aynı zamanda bilgi almak adına da faydalı olduğunu işaret eden Belediye Başkan Adayı; ”Gemlik’te zorlu bir tempoyu, teşkilatlarımızın gayretiyle sorunsuz geçirdik. Seçim çalışmaları bir yandan projelerimizi anlatmak, bir yandan da vatandaşlarımızın taleplerini dinleme imkânı bulduk. Bu anlamda çok olumlu bir süreç geçirdik. Bu anlamda süreci geçirmemizde katkı sağlayan ve bizi kucaklayan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Gemlik’in Küçük Hedefleri Olamaz

Bulut, seçim sonrası ile alakalı da değerlendirme yaparken; ”Gemlik, Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri. Bu nedenle, Gemlik’in gelişimi, ekonomisi, istihdamı sorunsuz olmalı. Hayallerimizdeki Gemlik’e kavuşmak için her koldan çalışacak ve başaracağız. Ekibimiz uyumlu, projelerimiz Gemlik’i kalkındırmak adına nokta projeler. Arkasında önemli bir emek var. İlk beş yılda yapacağımız atılımlar sonrasında, Gemlik’in ne kadar farklı bir ilçe olduğunu hepimiz göreceğiz. Bize güvenenlerin umudu olduk, bu yükün de farkındayız. Her zaman dedim, Gemlik’i örnek alınan ilçe yapana kadar çalışacağız. Hedefim iki dönem başkanlık yaparak, beni var eden ilçeme borcumu ödemektir” şeklinde konuştu.

Sevgi Yürüyüşüne Davet

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Cumartesi günü Saat; 15.00 de Gemlik Stadyum önünden başlayacak yürüyüşe de tüm Gemlik halkını davet etti. Bulut; ”Seçim çalışmalarımızı da, vatandaşlarımızla bir arada noktalamak istiyoruz. Bu nedenle teşkilatlarımızla karar aldık. Stadyum önünden iskeleme meydanına kadar birlikte yürüyecek, propaganda dönemimizi hep birlikte noktalayacağız” ifadelerini kullandı. Bulut, seçim sonrasında da, vatandaşların desteklerini beklediğini sözlerine ekledi.

 

(Son Güncelleme: 28 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir