Ağdemir, “Serbest Bölgenin istihdam hacmi göğsümüzü kabartıyor”

Ağdemir, “Serbest Bölgenin istihdam hacmi göğsümüzü kabartıyor”

İstihdam Seferberliği kapsamın da işveren teşviklerinin tanıtılması, bilinirliğinin artması için üye ziyaretlerine devam eden Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, ilçemiz Serbest Bölge içinde bulunan Bursa Serbest Bölge Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

İlk etapta milyar dolara yakın işlem hacmi ve 10 bin kişinin üzerinde insana iş olanağı sağlayan Bursa Serbest Bölgesi ziyaretine, GTSO Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekili, Semih Aşkın, Yönetim Kurulu üyeleri, Şefik Yılmaz, Fatih Buluk, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve Genel Sekreter Agah Arda katıldı.

Bursa Serbest Bölge Müdürü Halettin Tok’u makamında ziyaret eden oda heyeti, Serbest Bölgenin ekonomik durumu, yatırımlar, istihdam durumu hakkında Tok’tan bilgiler aldılar. Kendilerine İstihdam Seferberliği ve Devletin verdiği destekler hakkında bilgiler verdiler. GTSO yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir, “Destek ve teşvikler konusunda İş-Kur ve Odamız isteyen iş adamına geniş bilgi verebilir. Biz işadamlarının bu teşvik ve desteklerden yararlanmalarını istiyoruz. Bursa Serbest Bölgenin istihdamı ve iş hacmi göğsümüzü kabartıyor. Türkiye ekonomisine büyük katma değer sağlıyor. Gemlik Gümrük Müdürlüğümüzden 2018 yılında yapılan ihracat tutarı 12 milyar dolarla Türkiye de ikinci oldu. Bunlara bizleri sevindiriyor.” dedi.

(Son Güncelleme: 27 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir