GTSO istihdam sağlayan üyelerini ziyaret ediyor

GTSO istihdam sağlayan üyelerini ziyaret ediyor

GTSO istihdam sağlayan üyelerini ziyaret ediyor

“Burası Türkiye Burada İş Var” Sloganı ile 2019 yılında da yeniden hayata geçen İstihdam Seferberliği, 21 Ocak günü Ankara TOBB Türkiye Ekonomi Şurası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iş dünyasına yeni bir istihdam seferberliği çağrılarından  sonra start aldı.

Cumhurbaşkanının bu çağrısının ardından Hazine ve Maliye Bakanı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve TOBB Başkanı 2 hafta boyunca yoğun bir şekilde çalışarak, istih dam teşviklerini azırlanması ardından istihdam seferliğine tüm Türkiye de başlandı. Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası da bu kapsamda teşviklerin tanıtılması ve bilinirliğinin artması için üye ziyaretlerine başladı. Bu kapsamda, ilk olarak Gemlik’in ve Bursa’nın en çok istihdam sağlayan firmalarının başında gelen Oda üyesi AUNDE Teknik Tekstil ve Sanayi – Ticaret A.Ş. firması GTSO yönetimince ziyaret edildi. Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı; Paşa Ağdemir, Başkan Vekili, Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şefik Yılmaz, Fatih Buluk, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve Oda Genel Sekreteri Agah Arda katıldılar.

Fabrika Genel Müdürü Ertuğrul Düzce ve İnsan Kaynakları Müdürü Aslı Yavuz tarafın dan karşılandı. GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, ekonomiye ve İstihdama katkılarından dolayı AUNDE Genel Müdürü  Ertuğrul Düzce’ye teşekkür plaketi verdi.

Ağdemir konuş masında “215 milyon dolar ihracat hacmi ve 2722 kişiye sağladığı iş imkânıyla ekonomimize değer katan firma nızı tebrik ediyorum. Bundan sonra da aynı kararlılıkla ekonomiye ve istihdama katkı sağlayacağınızdan şüphemiz yoktur. İstihdam Seferberliği kapsamında da Devletimizin teşviklerinden azami miktarda faydalanmanızı isteriz. Bizler bu noktada sizlere her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

(Son Güncelleme: 25 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir