Balıkpazarında Berkay Bulut Rüzgârı

Balıkpazarında Berkay Bulut Rüzgârı

Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, doğduğu ve büyüdüğü Balıkpazarı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Balıkpazarı Kahvelerinde düzenlenen programda Bulut’a Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, meclis üyesi adayları ve ilçe yönetimleri de eşlik etti.

Bulut; Büyüdüğüm Yerde Aday Olarak Bulunmaktan Mutluyum

Ziyarette söz alan Bulut; ”Doğduğum, büyüdüğüm, çocukluğumun geçtiği bölgede konuşmaktan mutluyum. Gemlik adına önemli hizmetler yapmak istiyoruz. Balıkpazarında da önemli projelerimiz olacak. Daha yaşanabilir bir ilçe olmak bizim için önemli. İlçemizin ve bölgemizin ciddi çalışmalara ihtiyacı var. Balıkpazarının tarihi dokusunu, kültürünü ve geleneklerini önemsiyoruz. Çocukluğumuzu geçirdiğimiz ve özlediğimiz Balıkpazarı mahallemize yeniden kavuşacağız” dedi.

Işık; Büyükşehir, Gemlik Ve Ankara Uyumu Önemli

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise; ”Gemlik’te Berkay Bulut kardeşimizle önemli bir coşku yakaladık. Gemlik’te yaşayan her bireye hitap edecek projeleri ile sahne aldı. Bizler için uyum önemli. Büyükşehir, Ankara ve Gemlik Belediyesinin uyumu da Gemlik adına en önemli kazanç olur. İlçenin gelişmesini sadece Belediye ekonomisiyle tamamlamak mümkün değildir. Bu nedenle şahsım da arada köprü vazifesi üstleniyorum. Bu dönemde, daha önemli çalışmalara imza atmak istiyoruz. Bakanlarımızın da ilçemizde yapılacak projelere destek vermesi ve sahiplenmesi, bizleri için kritik karar oldu” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 25 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir