Küçük Sanayi’de Dr. Adnan Bıyıklı Çoşkusu

Küçük Sanayi’de Dr. Adnan Bıyıklı Çoşkusu

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ‘Gemlik Küçük Sanayi’ esnaflarını ziyaret etti. Burada yaptığı birebir görüşmelerde esnafın sorunlarını dinledikten sonra çözüm yollarının zor olmadığına vurgu yapan Bıyıklı şunları söyledi.

“Küçük Sanayi esnafımızın sorunlarından bi haber olan, bu insanlarımızın sorunlarını çözmek bir tarafa sorunları görmezden gelenler şimdi kalkmış ‘Küçük Sanayi’nin sorunlarını çözeceğiz’ demeye başladılar. Arkadaş bu Gemlik’i iki dönemdir siz yönetiyorsunuz. Bu güne kadar sizin elinizi kolunuzu tutan mı vardı? Neden çözmediniz? Bu güne kadar çözmediniz de bundan sonra mı çözeceksiniz? Ama merak etmeyin 1 Nisan sabahında Gemlik Belediyesinin anahtarlarını aldığımızda sorunların nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.” şeklinde konuşan Dr. Adnan Bıyıklı sözlerini şöyle sürdürdü.

Gemlik’in İki Yakası Bir Araya Gelecek

‘Biz bu yola çıkarken Gemlik’in ittifakı olarak yola çıktık ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımızı seçerken de bu durumu göz önünde bulundurarak seçim yaptık. Her bir adayımız kendi alanında ihtisas yapmış kariyer sahibi kardeşlerimizden oluşmakta. Yaşanabilir bir Gemlik’in yapılanmasını da bu kardeşlerimizle yapacağız. Hayata geçireceğimiz projelerle tüm halkımızı kucaklayacak herkese eşit mesafede eşit hizmet verecek tek partiyiz ve 110.000 insanımızı bir araya getirerek Gemlik’in ittifakı olduğumuzu kanıtlayacağız. Buna inanıyoruz; çünkü bizim kişilere karşı ne verilmiş bir sözümüz var ne de borcumuz. Kişilerin değil halkın yararına olan işleri yapacağız.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir