Bulut, Giresunlu Gençlerle Toplandı

Bulut, Giresunlu Gençlerle Toplandı

Cumhur İttifakı Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Giresunlu Gençlerle Gemlik Bölge Parkında bir araya geldi. Gençlik buluşmasından ülkenin ve ilçenin geleceği adına gençlerin önemine değinen Gemlik Belediye Başkan Adayı, istihdama yönelik projeleriyle gençlerin gelecek kaygısının da olmayacağını ifade etti.

BÖLGEYE YATIRIM DEVAM EDECEK

Dereboyu ışıklarıyla başlayan bölgede yatırımların vatandaşa yönelik önemli kolaylıklar sağladığını ifade eden Belediye Başkan Adayı, ”Bölgede bulunan hastane, Toki gibi yatırımlar, bölgenin sadece Gemlik Belediyesi tarafından değil, hükümet tarafından da desteklendiğinin göstergesidir. Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi tarafından yapılan Bölge Parkı, Belediye tarafından düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı da, bölgenin değerini artırdı.

ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK

Bundan sonraki çalışmalarımızda, bölgeye bir yandan yatırım devam ederken, bir yandan da imar uygulamaları ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Bizler çözüm odaklı anlayışı benimsiyoruz. Bölgede yaşanan sorunları ve eksikleri, bölgemize yakın meclis üyelerimiz ve vatandaşlarımızdan dinledik ve bir çözüm paketi hazırladık. 1 Nisan sonrasında da, proje ve çalışma anlamında katkı sağlayacağız.

Ekibimiz genellikle genç ve dinamik isimlerden oluşuyor. Aralarında siyaset ve belediyecilik konusunda tecrübeli büyüklerimizi de alarak Gemlik’in geleceğine katkı sağlayacak yönetim oluşturduk. Gemlik’in beklentilerini karşılarken, büyüme konusunda önemli bir ivme kazanması adına, Gemlik’te yaşayanların ve gençlerin de bizlerle hareket edeceğine inanıyorum” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir