Bulut Örs Başında Nevruz'u Kutladı

Bulut Örs Başında Nevruz’u Kutladı

Bulut Örs Başında Nevruz’u Kutladı

Gemlik Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Berkay Bulut, Gemlik Ülkü Ocağı başkanı  İsmail Baydar ve diğer partili ve ocaklı gençlerle örs başına geçti, kılıç çekiçledi.

Gemlik Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 21 Mart Nevruz Programına Ak Parti ile Başkanı Yaşar İslam ve gençlik kolları ile MHP Gemlik ilçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, ülkü ocakları başkanı İsmail Baydar ile çok sayıda davetli katıldı.

Gemlik Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Baydar yaptığı açıklamada; ” Herşeyden Önce  Türk milletinin milli bayramı olan Nevruz’un, Türk dünyasına huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Gemlik Ülkü Ocakları Olarak, ‘Yeni Gün’ gibi anlamlar ifade eden Nevruz Bayramı, Türk milletinin yeniden doğuşunu simgeleyen bir bayramdır. Türk mitolojisinde Ergenekon’dan çıkışı ve Türk’ün var oluş mücadelesinde ortaya koyduğu kudret ve iradeyi temsil eden Nevruz Bayramı, ayrıca baharın gelişinin de müjdeleyicisidir. Tüm Türk dünyasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Nevruz, ateşten dağların bile Türk’ün varlığını engelleyemeyeceğinin bir kanıtıdır. Dostluk, sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygularının harekete geçmesi anlamını da muhteva eden Nevruz, baharın gelmesiyle tüm Türk yurtlarında çeşitli şekillerde kutlanmaktadır. Ülkemizde ise neredeyse tam tezat bir tablo ortaya çıkartılmaya çalışılmıştır, tarihi ve kültürel bağların koparılması gayesi aleni bir şekilde ifade edilir olmuştur. Maalesef Türk’e kast etmiş yapıların, bu milli bayramımızı amacından ve anlamından uzaklaştırma çabaları maksatlıdır.  Nevruz Bayramı’nın huzurun ve barışın hakim olduğu bir ortamda geçmesini diliyor, güzel günlerin müjdecisi kabul edilen Nevruz Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizi arttırması dileğiyle, tüm Türk İslam dünyasının bayramını kutluyorum”.

(Son Güncelleme: 22 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir