Roman’lardan Bıyıklı’ya Büyük İlgi

Roman’lardan Bıyıklı’ya Büyük İlgi

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı ve meclis üyeleri ‘Gemlik Roman Kültürü Yaşatma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Saadet Partilileri, dernek başkanı Ergün Taşoğlu ve dernek üyeleri büyük bir coşkuyla karşıladı. Gördüğü ilgi ve alakadan dolayı başkan Taşoğlu’na ve üyelere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bıyıklı şu sözleri söyledi.

“Öncelikle belirtmek isterim ki, şu an burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Çocukluğumuzun Gemlik’inde sizlerle birlikte iç içe büyüdüm ve o dönem sizlerin geçim kaynağı olan kalaycılık ve semercilik gibi mesleklerin yapıldığı zamanları bugün gibi bilirim. Zamanın değişmesi ve gelişmesi neticesinde söz konusu mesleklerinde kaybolması ve dolayısı ile baba mesleklerinizi kaybetmenin yanı sıra bir çoğunuz işsizlikle de mücadele etmek zorunda kaldı. Bir çoğunuz evinize ekmek götürmekte bile zorlanıyorsunuz. Bilmenizi isterim ki, Gemlik gibi bir ilçenin insanlarının işsiz olması boşta kalması Gemlik için büyük bir ayıp. Ülkemizde bu kadar uzun kıyı kenar şeridine sahip olan ilçelerin sayısı bir elin parmağı kadardır. Maalesef bu güne kadar görev yapmış belediye başkanları bu nimetin farkına varmak bir yana elindeki nimeti başka il ve ilçelere kaptırmıştır.” şeklinde konuşan Bıyıklı sözlerini şöyle sürdürdü.

Gemlik’in İşsizliğini Turizm İle Çözeceğim.

“İlçemizin kıyı kenar şeridini en iyi ve en güzel şekilde değerlendireceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerimizle çok sayıda insanımıza ekmek kapıları açacağız. En azından 8-10 bin civarında işsiz insanımıza iş imkanı sağlayacağız. Hafta sonlarını Bursa’da, Mudanya’da geçiren insan selini tersine çevirerek onları Gemlik’e çekeceğiz. Buna şüpheniz olmasın; çünkü biz dürüstüz, karalıyız, inançlıyız ve sonuna kadar sözümüzün arkasındayız.” diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 21 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir