Bulut; Bakanlıklarla Ortak Çalışmalarımız Gemlik’e Değer Katacak

Bulut; Bakanlıklarla Ortak Çalışmalarımız Gemlik’e Değer Katacak

Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, dernek, vatandaş ve ev ziyaretlerini hız kesmeden sürdürürken, bir yandan da projelerini anlatıyor. Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz’ın da yer aldığı ziyaretlerin dışında, teşkilatlar kendi alanlarında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BULUT; HALKIN İÇİNDEN İSİMLERLE ÇALIŞIYORUZ

Çalışmalar ile alakalı değerlendirme yapan Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut; ”Kendi seçim ziyaretlerimizin yanı sıra, Ak Parti ve MHP Teşkilatlarının çalışmaları, saha taramaları bizlere önemli veriler sağlıyor. 1 Nisan sonrasında yapacağımız görev ile alakalı da ipuçları veriyor. Bizlerin avantajı da, meclis listemiz ve yönetimlerimiz toplumun farklı kesimlerine hitap ediyor. Bu sayede de, her bölgenin önceliklerini ve sorunlarını idrak edebiliyoruz.

GEMLİK HUZUR KENTİ OLMALI

Uyumlu çalışmamız, Gemlik’in önümüzdeki dönemde ticari anlamda kazanan ilçe olmasına yönelik çalışmalarımız adına önemli katkı sağlıyor. İlçe olarak bizler de, birbirimizle ayrışmayacak, ilçenin kazanması adına çalışacağız. Gemlik’te kimseyi ötekileştirmeden hizmet yapacağız. Bu dönem sloganımız ‘gönül belediyeciliği’ olarak belirlendi. Her çalışmamızda, öncelikle bu söylemi hatırlayarak işler yapacağız.

İlçemiz ile alakalı 5 yıllık, 10 yıllık ve daha uzun dönemli planlarımız var. Bir ilçenin ilerlemesi için, öncelikle planlamanın doğru yapılması gerekiyor. Bizler de, Cumhur İttifakı olarak bunu baz aldık. Proje tanıtım toplantımızda, 5 yıllık planlarımızı sunduk. Sonrasında, ilçenin tanıtımı ile alakalı değerlendirmeler yapacak, ortak akılla hareket ederek, ilçemizin uzun dönemli planlamalarını da yapacağız.

BAKANLIKLARIMIZIN DESTEKLERİ ÖNÜMÜZÜ AÇIYOR

Proje aşamalarımızdan başlayarak bakanlıklarımızla şimdiden görüşmeler sağladık. Bundan sonraki dönemde de, sadece Gemlik Belediyesinin bütçesine yönelik çalışmalar yapmayacağız. Bakanlık, Büyükşehir ve İlçe Belediyesinin ortak yatırımları ile Gemlik’in gelişimi hızlanacak, uzun yıllardır yapılmayan pek çok çalışma kısa dönemde tamamlanacaktır” dedi.

(Son Güncelleme: 21 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir