Bulut; Örnek Alınan Belediye Olacağız

Bulut; Örnek Alınan Belediye Olacağız

Cumhur İttifakı Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Dernek, STK ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. 200’ün üzerinde eve konuk olup projelerini ve çalışmalarını anlatan Gemlik Belediye Başkan Adayı Bulut, ”Özlenen Gemlik’e kavuşacağız” dedi.

Gemlik’in doğal yapısına ve coğrafi konumuna dikkat çeken Gemlik Belediye Başkan Adayı; ”İlçemizde yapılacak olan çalışmalarda, doğayı ve yaşam alanlarımıza özel bir yer verdik. Doğal Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi projemiz, sadece doğadaki dostlarımıza yönelik değil, aynı zamanda vatandaşlarımızın da ziyaret edeceğiz, zaman geçireceği alanlardan oluşuyor. Her canlı özgür olmayı hak eder felsefesi ile hayvanların insanlardan tamamen izole edilerek hapis oldukları alışagelmiş barınak modelinden farklı olarak, hayvanların daha özgür olabilecekleri etrafı çevrili, ferah ve doğal alanlar oluşturacağız.

Doğa Dostu Belediye Sözleşmesi İmzalandı

Halkımızın da ziyaretine açık olacak bir sosyal hayvan parkı yapmayı planlıyoruz. İlçemizde sokağa terk edilmiş ve zaman zaman vatandaşlarımızda tedirginlik oluşturan bakıma muhtaç hayvanlarımız, bu tesisimize getirilerek ihtiyaçları giderilecektir” dedi. Bulut, Tema Vakfı ile ”Doğa Dostu Belediye” sözleşmesini de imzaladı.

Vekilimiz Zafer Işık’a Teşekkür Ederiz

Doğrudan denizle entegre aquapark, marina, balıkçı barınağı gibi projelerle örnek alan değil, örnek alınan Belediyecilik modelini belirlediğini ifade eden Berkay Bulut; ”Biz ticaretten geldik. Bunun da avantajlarını yaşıyoruz. Projelerimizi finansmanını da gözeterek yaptık. Hiç bir projemiz, planlanmamış ve hesaplanmamış projeler değildir. Gemlik’te sosyal hayata en önemli katkısı olacak çalışmalarımızdan biri de Yerinde Dönüşümdür. Bölgemizin Milletvekili Zafer Işık, bakanlık ve Genel Merkez bazında çalışmalarımıza doğrudan destek veriyor. Bizler de ilçe olarak bu avantajı yaşıyoruz. İlçe Belediyesi, ilçe teşkilatları, büyükşehir belediye ve genel merkezin uyumu, Gemlik’in bu dönem kazanımı olacaktır” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir