Bulut; Gemlik Huzurevi İçin Görüşmelerimizi Başlattık

Bulut; Gemlik Huzurevi İçin Görüşmelerimizi Başlattık

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Gemlik’te yapılması planlanan huzurevi ile alakalı bilgilendirme yaptı. Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın da üzerinde durduğu Huzurevi çalışmasının, Gemlik adına önemli kazanç olacağının altını çizdi.

Bulut; Hiç Bir Yaşlının Huzurevine Muhtaç Kalmasını İstemeyiz

Bulut projeyi değerlendirirken, ”Bizler büyüklerimizin huzur evlerinde olmasından yana değiliz. Büyüklerimiz ailelerimizin yanında olmalı, başlarında büyük olarak bulunmalı.

Gemlik’te çocukları olmayan veya bir şekilde huzurevinde yaşamak zorunda kalan büyüklerimize uygun, Gemlik’e özel bir çalışmayı Belediye olarak yaptıracağız. Hem ihtiyaç sahibi yaşlılarımızın rahatı, hem de geçmişimize ahde vefa olarak yapacağımız çalışmanın ilk adımlarını attık. Şu anda bu konu ile alakalı bir hayırseverimizle görüşmelere de başladık. 1 Nisan sonrasında, ihtiyaçları ve talepleri inceleyecek, buna göre kapasite ve huzurevinin yapısını belirleyeceğiz” dedi.

Huzurevi Sadece Dört Duvar Olmayacak

Huzurevinin sadece dört duvardan oluşan bir bina olmayacağını belirten Berkay Bulut; ” Hayalimiz dört duvardan oluşan bir bir huzur evi yapmak değil. Gündelik uğraşlarını da yapabilecekleri bir huzur kompleksi düşünüyoruz. Komple bir yapılanma ile aynı zamanda örnek olacak bir huzurevi hedefliyoruz” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir