İslam Dünyası Zulüm Görüyor

İslam Dünyası Zulüm Görüyor

İslam Dünyası Zulüm Görüyor

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı Yeni Zelanda’da Cuma namazı sırasında yaşanan saldırı ile alakalı olarak ortak basın açıklaması düzenledi. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verdi.

Yıldız; Çabamız İslam Dünyasını Bir Araya Getirmek Olmalıdır.

“Yeni Zelanda’da iki farklı camiye yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını hem partimiz hem de İslam dünyası adına şiddetle kınıyoruz. Yaşananların sadece İslam dünyasını değil insan olan herkesi üzmüş olmasını temenni ediyoruz; lakin sözde insan hakları savunucuları ve sözde uygar devletlerin liderlerinden böyle bir beklentimiz yok. Söz konusu kişilerin yaşanan terör olayını bireyselliğe bağlamaktan timsah gözyaşı dökmekten başka bir şey yapacaklarını da düşünmüyoruz; çünkü onların Doğu Türkistan’da, Filistin’de, Suriye’de Irak’ta ve daha birçok İslam ülkesinde akan kan ve gözyaşının müsebbibi olan insanlar olduklarını biliyoruz. Böyle bir durumda bizim amacımız ve çabamız 1.5 milyar Müslümanı bir araya getirmek, birlikte hareket ettirmek mazlumların kan ve gözyaşını dindirmek olmalıdır.”

Bıyıklı; Birlik ve Beraberliğim Yolu Huzur ve Güvenden Geçer.

“İslam Dünyasını bir araya getirecek olan İslam’ın sancaktarı Türkiye’dir. Bunu sağlamak içinde öncelikle iç huzurumuzu, güvenliğimizi ve ekonomik bağımsızlığımızı kazanmamız gerekmektedir. Saadet Partisi olarak özellikle, 24 haziran seçimlerinde üzerinde önemle durduğumuz noktada kutuplaşmadan ve ötekileştirmeden uzak bir siyaset anlayışını benimsemekle kalmadık tüm liderlerin bu anlayışa sahip olması için çaba sarf ettik. Aynı düşünceleri yerel seçimlerde de savunuyoruz. Saadet Partisi olarak 82 milyonun birlik ve beraberliğini sağlamak ve korumak için yaptığımız mücadelemizden hiçbir zaman sapmayacağız vazgeçmeyeceğiz; çünkü dünya Müslümanlarının ve dünyadaki diğer mazlumların kurutuluşu bizlere bağlıdır.” diyerek sözlerini noktaladılar.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir