Bulut; Muhtarlar Devletle Halkın Arasında Köprüdür

Bulut; Muhtarlar Devletle Halkın Arasında Köprüdür

Bulut; Muhtarlar Devletle Halkın Arasında Köprüdür

Cumhur İttifakı Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Gemlik’te yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Bir yandan vatandaşlarla, bir yandan derneklerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı, muhtarlar derneklerine yaptığı ziyarette, muhtarların yeri geldiğinde mahallesi adına inisiyatif alması gerektiğini dile getirdi.

31 Mart yerel seçimlerinde, muhtarların da seçileceğinin altını çizen Bulut; ”Bizler de, muhtarlar da seçilmiş kişiler olacak. Vatandaşların teveccühü ve oylarıyla seçilenlerin, birlikte çalışma ve ortak çözüm üretme zorunlulukları vardır. Bizler de bu nedenle muhtarlarımızı ayrı önemsiyoruz. Devletle vatandaş arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızın, seçim sonrasında çözüm önerileri, talepleri ve istekleri bize de yol haritamızı gösterecektir.

Bizlerin önceliği, bir bölgede hizmet yapılacaksa, o bölgenin istediği ve ihtiyacı olduğu hizmetin programa alınması yönündedir. Bölgeye sormadan, yapılacak işlerin yanlış olma payı yüksek, Gemlik’te bizim için risk alamayacak kadar önemlidir” dedi.

(Son Güncelleme: 14 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir