Bıyıklı, Muhtar ve Muhtar Adaylarıyla Buluştu

Bıyıklı, Muhtar ve Muhtar Adaylarıyla Buluştu

Bıyıklı, Muhtar ve Muhtar Adaylarıyla Buluştu

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı 31 Mart’ta sandıkta yarışacak olan mevcut muhtar ve muhtar adaylarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Sıcak ve samimi geçen kahvaltı programında Dr. Adnan Bıyıklı muhtar ve muhtar adaylarına seslendi.

“Yerel seçimlere adım adım yaklaştığımız şu günlerde burada bulunan bir birinden değerli mevcut muhtarlarımız ve muhtar adaylarımız olarak sizlerde bu yarışın neticesini 31 mart’ta alacaksınız. Önemli olan bu yarışı kaçıncı bitirdiğiniz değildir. Önemli olan bu yarışa dahil olmanızdır; çünkü siz hem mahallenize hem de ilçenize değer katmak için bu yarışın içerisindesiniz. Güzel bir ilçe olmanın yolu mahallelerden geçer bunu sağlamak içinde mahalle muhtarları belediye başkanı ile koordineli bir şekilde çalışmak durumundadır. Bu sebeple, Saadet Partisi olarak sizlerin de Belediye Meclisinde söz hakkınızın olması gerektiğini düşünüyoruz ve bir başkan adayı olarak seçilmem durumunda bu hakkı sizlere vereceğiz. Böylelikle sadece mahallenizde değil, bir meclis üyesi gibi belediye meclisinde de çalışmış olacaksınız. Buna şimdiden hazırlanın.” Şeklinde konuşan Dr. Adnan Bıyıklı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü.

Büyükşehir Belediye Meclisi Bizlerden Oluşacak.

“Büyükşehir Belediyesini kim alırsa alsın Gemlik için fark eden bir şey olmaz; çünkü büyükşehir meclis üyeleri ilçelerden gönderilen seçilmiş adaylar tarafından oluşturulur. Bu sebeple hiç kimse ‘Büyükşehirden bize hizmet gelmez diye düşünmesin, korkusu olmasın.’ Buradan büyükşehir meclisine gidecek seçilmişlerin Gemlik için çalışması onun sorumluluğu ve görevidir. Aksini yapan Gemlik’e ihanet etmiş olur. Demokratik ülkede yaşıyor seçme ve seçilme hakkımızı kullanabiliyorsak hizmet almak da en büyük hakkımızdır. Aksini düşünmek için krallıkla yönetilen  bir ülkede yaşıyor olmamız gerekir.” diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 14 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir