Sertaslan, “Tüm yurttaşlara eşit hizmet yapacağız”

Sertaslan, “Tüm yurttaşlara eşit hizmet yapacağız”

Sertaslan, “Tüm yurttaşlara eşit hizmet yapacağız”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Erzurumlular Derneğini ziyaret etti. Yaptığı ziyarette eşit hizmet vurgusu yapan Sertaslan belediye hizmetlerinin 110 bin Gemlikliye eşit şekilde yapılacağını da belirtti.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Gemlik Erzurumlular Derneği’ni ziyaret etti. Sertaslan’a; İlçe Başkanı Cemil Acar, Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti. Ziyarette projelerini anlatırken, Dernek Başkanı Hacı Örnek’e misafirperverliğinden dolayı da teşekkür etti.

“Başkan vatandaşların ayağına gidecek”

Belediye uygulamalarında farklı bir yol çizeceklerini belirten Sertaslan, “Artık vatandaşın kırk kapıdan geçip Belediye Başkanı’nın ayağına gitmesine gerek kalmayacak. Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra her sabah farklı bir bölgede mesaiye başlayacağım. Vatandaşlarımız o bölgede olan sorunlarını bire bir bana aktarabilecek” dedi.

“Halk Market yoksula adil yaşamı sağlayacak”

Sertaslan, yoksul vatandaşa yapılan yardımların o vatandaşın ihtiyacının belirlenmeden yapıldığını ifade ederken, “Vatandaşımıza yapılan yardımlarda bir tezat var. Vatandaşımızın evinde 5 torba makarna varken başka bir ihtiyacı olan ürün yok. Biz ekonomik durumu yardıma muhtaç olduğu kaymakamlık ve belediyemiz tarafından belirlenen vatandaşa Halk Kart adında bir kart vereceğiz ve evin kadınına vereceğimiz bu karta her ay bir miktar bakiye yüklenecek. Yüklenen bu bakiye miktarı kadar vatandaşımız halk marketten ihtiyacı olan ürünü temin edebilecek. Bu marketimizde bebek bezinden kuru bakliyata kadar birçok değişik kalemde ürünlerimiz bulunacak. Vatandaşımıza iki teneke yağ götürüp onlarla fotoğraf çektirmeyeceğiz. Bir elin verdiğini öteki el görmeyecek” diyerek sözlerini tamamladı

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir