AKSU KÖYLÜLERİ REFİK YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

AKSU KÖYLÜLERİ REFİK YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Gemlik Giresun Dereli Aksu Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İmdat Karataş ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Gemlik Belediyesi’nin Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında yer aldığını ifade eden Dernek Başkanı Karataş, Başkan Yılmaz’a görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalarından ve derneklere vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Giresun Dereli ilçesinde her yıl düzenlenen Aksu Köyü Geleneksel Karagöl Yayla Şenlikleri ile Sağrak Göl Şenliklerinde de kendilerini yalnız bırakmadığı ve desteklediği için Başkan Yılmaz’a ayrıca teşekkürlerini sunan Karataş, Gemlik’te ki Giresunlu hemşehriler aracılığıyla kurulan dostluk köprülerinin, organizasyonlar ve davetlerle pekiştirilmesinde Gemlik Belediyesinin de önemli bir rolü olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Makamların gelip geçici olduğunu ve 7 yıllık görev süresinde bu bilinçle çalıştığını belirterek, “Halkla iç içe, interaktif yönetim anlayışı gereği, makamda değil sokakta belediyecilik prensibimizle mahallerimizi karış karış dolaşıp, halkımızla her zaman iç içe olduk. İnsana yapılan yatırımı her şeyden değerli gördük. İşte bu anlayışımız sonucunda çocuk, genç, kadın, yaşlı, engelli ayırmadan Gemlik için çalışarak hizmetlerimizi ilçemizin her noktasına ulaştırdık. Sadece temel belediyecilik hizmetlerini değil, ilçesiyle gurur duyan bir atmosferi oluşturacak çalışmaları adil ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirdik” diye konuştu. Gemlik Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Cemil Meriç Kültür Merkezinin, tiyatro, konferans, tanıtım, toplantı, seminer, gösteri, konser etkinliklerinin yanı sıra hemşehri derneklerinin düzenlediği etkinlikleri de ev sahipliği yaptığına değinerek, bölgeyi de cazibe merkezi haline getirdiğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından dernek yönetimi, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a çiçek takdim etti. Günün anısına fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir