Bıyıklı; Halkın Karşısına Çıkalım

Bıyıklı; Halkın Karşısına Çıkalım

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı bir yandan seçim çalışmalarına devam ederken bir yandan da rakiplerine çağrıda bulundu. Halkın, adayları yakından tanıması gerektiğini dile getiren Bıyıklı yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi.

‘Herkesin bildiği gibi, mahalli seçimler genel seçimler gibi değildir ve yereli ilgilendiren seçimleridir. Bu nedenle oy verirken her hangi bir siyasi partiyi değil kişiyi gözetmek gerekir.

Rakibiz; Ama Düşman Değiliz

Benim gibi belediye başkan adayı olmuş ve haklı olarak kazanmak için mücadele eden çaba sarf eden bir birinden değerli kardeşlerim var. Bizler bir birimizin rakibiyiz; ama bir birimize düşman değiliz. Olsa olsa ancak bir birimize abi oluruz kardeş oluruz. Seçimler gelir geçer, kazanamayan kazananı tebrik eder. Sonucu belirleyecek ve son noktayı koyacak olan sandıktır ve sandık da milletin iradesini temsil eder.

Rakiplerimi Bekliyorum.

Seçim çalışmaları boyunca yaşadıklarıma ve gözlemlerime dayanarak belirtmek isterim ki; halkımız belediye başkan adaylarını yakından tanımak ve tartmak istiyor. Bu durumu sosyal medya üzerinden birkaç kez şahsen dile getirdim; fakat adayların bir çoğunun kabul etmesine rağmen eksik kalan bir adayımız mevcut. Kendisinin de bu çağrıya uymasını halkın sesine kulak vermesini bekliyorum. Belediye başkan adaylarının bir arada olduğu bir salon programının canlı yayınlanması neticesi ile halkımızın kafasındaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldıracağımıza inanıyorum.’ Şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir