İŞYERİ AÇMA VE ÇALIŞMA RUHSATINDA ONLİNE BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI

İŞYERİ AÇMA VE ÇALIŞMA RUHSATINDA ONLİNE BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI

Gemlik Belediyesi, vatandaşların işyeri açma ve çalışma ruhsatı başvurularını zaman kaybı yaşamadan hızlı ve kolay biçimde internet üzerinden gerçekleştirebilecekleri e-başvuru uygulamasını hizmete sundu. Yeni sistemle artık işyeri açma ve çalışma ruhsatı başvuru işlemleri ve harç ödemeleri online sistem üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Gelişen teknoloji ile birlikte vatandaşların hayatını kolaylaştıran Gemlik Belediyesi, işyeri açma ve çalışma ruhsatı işlemlerinde e-başvuru dönemini başlattı. Bu kapsamda iş yeri açma ve çalışma ruhsatı almak isteyen vatandaşlar online sistem üzerinden tek tıkla işlemlerini kolayca gerçekleştirebilecek.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile hayata geçirilen e-ruhsat sistemi sayesinde artık iş yeri açmak isteyen vatandaşlar işyeri açma ve çalışma ruhsatı başvurularını belediyeye gitmeden internet üzerinden kolayca halledebilecek. Yeni sistemle işverenler tek tıkla işyeri açma ve çalışma ruhsatı alabilirken aynı zamanda onaylanan işyeri açma ve çalışma  ruhsat belgesini yine internet üzerinden çıkarıp iş yerinde bulundurabilecek.

Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların, Gemlik Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yer alan e-Belediye linkine veya ruhsat.gemlik.bel.tr adresini tıklayarak T.C. kimlik numarası ve tapu örneği bilgilerini sisteme girmeleri gerekiyor. İşleminin ardından “İşyeri e-ruhsat” sayfasında yer alan başvuru bilgileri doldurulup gerekli evraklar eklenerek süreç tamamlanıyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir