Işık; CHP-HDP-İYİ Parti aynı safta

Işık; CHP-HDP-İYİ Parti aynı safta

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Gündem Gazetesini ziyaret etti. Gündem Medya imtiyaz sahibi Hurşit Topal tarafından karşılanan Bursa Milletvekili Işık, yerel idareler seçimi ve genel siyaset ile alakalı değerlendirme yaptı.

Işık, önümüzdeki seçimlerin sadece yerel seçim olarak değerlendirilmemesi gerektiğini altını çizerek; ”Ülke olarak yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Bu seçimlerin sadece yerel seçim olarak görülmesi doğru değil. Yerel idarelerde yaşanan sorunların genel bekayı hatta ülke güvenliğini etkilediğini hepimiz gördük. Biz bu nedenle yerel seçimlere genel seçim havasıyla hazırlanıyoruz.

Cumhur İttifakı Gemlik’te tam anlamıyla örnek gösterilecek şekilde yürüyor. Ak Parti ve MHP yönetimlerine bu anlamda teşekkür ederiz. Bizim Ankara’ya yapmış olduğumuz çalışmaları yerelde de görmek bizleri mutlu ediyor. Cumhur ittifakının Gemlik’te seçimleri yüksek bir oy oranıyla kazanacağına inanıyoruz. Biz, 1 Nisan sonrası için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Gemlik’in neler kazandığını önümüzdeki dönem herkes görecek” dedi.

Işık sözlerinin sonunda; ”İçi boşaltılmış ve kuruluş aşamasıyla alakası olmayan bir CHP, Milliyetçilik ile alakası kalmayan bir İyi Parti ve PKK terör örgütünün temsilcisi gibi hareket eden bir HDP’nin kurduğu ittifaka ‘Zillet İttifakı’ demek yanlış mıdır? Bizim mücadelemiz bunlarla. Vatandaşlarımız da bu durumu iyi idrak etmeli” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir