Bulut; İlçede Beka Olmazsa, Ülkede de Olmaz

Bulut; İlçede Beka Olmazsa, Ülkede de Olmaz

Bulut; İlçede Beka Olmazsa, Ülkede de Olmaz

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, ülkenin ve Gemlik’in geleceği adına gençlere yönelik yatırımlar yapacaklarını ifade ederek; ”1 Nisan sonrası, geleceğimizi sahipleneceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı kapsamında MHP ve Ak Partililerle birlikte ziyaret programlarını gerçekleştiren Gemlik Belediye Başkan Adayı, ”Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin beka meselesini gündeme getirdi. Ülke bekasının sağlanması adına da mahalli yönetimler önemli sacayaklarıdır. İlçede, mahallede beka sağlanmazsa, ülke genelinde bekanın sağlanması düşünülemez. Bu nedenle tüm idarelerde bu meseleyi idrak ederek çalışıyoruz.

Gençlerimize yönelik çalışmalara ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Gemlik’te inanılmaz bir genç potansiyel var. Bunu doğru kullanmak adına da Gemlik Belediyesi de sorumluluk alacak. Şimdiden programlarımızı buna yönelik yapıyoruz. Belediye içerisinde gençlerimize ve geleceğimize yönelik birimler kuracak, çalışmalarımızı dört koldan geleceğimiz adına yapacağız. Uyumlu ve güçlü bir ekibiz. Ekibimizin uyumu Gemlik’in de faydasına olacak. Kazanan Gemlik olacak” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir