Bıyıklı; Dar Gelirliler İçin Kreş İmkânı Sunacağız  

Bıyıklı; Dar Gelirliler İçin Kreş İmkânı Sunacağız

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, Gemlik’te yaptığı çeşitli ziyaretlerde çocuk kreşleri ile alakalı konulara da değindi.

Gemlik Belediye Başkanının şehirde olan her şeyden sorumlu olması gerektiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı; ”Gemlik’te Belediye Başkanlarının düşünceleri genelde sabit kalıyor. Ne yazık ki bunu aşamıyoruz. Gemlik’te yapmamız gereken toplumun her alanı ile ilgilenmek olmalı. Pek çok belediyede örneklerini görüyoruz. Belediye olarak da, yüksek geliri olmayan ailelerimize kreş imkânı sağlayabilmeliyiz. Kadının iş hayatına uyum sağlaması, verimli olabilmesi için Belediyelerin bu imkânı sağlaması yüksek önceliklerinden biri olmalıdır. Basit imkânlarla oluşturacağımız kreş ve benzeri bakım imkanları sonrası anneler de iş hayatında yer alabilecek.

ASGARİ ÜCRETLE ÖZEL KREŞ KARŞILANAMAZ

Gemlik’te özel kreşler önemli imkanlar sağlıyor. Geliri uygun aileler için de güzel bir hizmet veriliyor. Gemlik Belediyesi olarak bizler de alt gelirliye hizmet verebilmeliyiz. Bu şekilde de kadının da ev ekonomisine katkı sağlamasının önünü açmayı hedefliyoruz. Gemlik’i ekonomik anlamda istenilen noktaya getirmek istiyorsak, kadının da iş hayatında önünü açmalıyız. Dar gelirli ailelerimizin anne ve babalarının çocuklarına bakma imkanı yoksa, ev ekonomisine katkı sağlamaları imkansız oluyor. Belediye bu gibi basit sorunları çözemeyecek kurum değildir. Biz göreve geldiğimizde, önceliklerimizden biri de Belediye Kreşleri olacaktır” dedi.

Gemlik ile alakalı her konuda Gemlik Belediyesinin inisiyatif alması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkan Adayı, önümüzdeki dönem Gemlik Belediyesinin her konuda söz sahibi olacağının altını çizdi.

(Son Güncelleme: 26 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir