Aktaş MHP Gemlik Teşkilatını Ziyaret Etti

Aktaş MHP Gemlik Teşkilatını Ziyaret Etti

Aktaş MHP Gemlik Teşkilatını Ziyaret Etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, MHP Gemlik İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette kendisine Ak Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, ilçe yönetimi ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

MHP İlçe Binasında Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibini MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz karşıladı. Cumhur İttifakının Türkiye’nin geleceğinin yanı sıra, Bursa ve ilçelerinin geleceği adına da önemli olduğunun altını çizen Özcanbaz, göreve geldiği günden itibaren Bursa’da önemli işler yapan ve fark yaratacağını şimdiden belli eden Alinur Aktaş’a, ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ise MHP ve Ak Parti’nin Gemlik’te ortak listeyle seçime girmesinin Gemlik’te heyecan yarattığını, sahada olumlu tepkiler aldıklarını ifade ederken, vatandaşların özellikle ”Özlenen Birliktelik” olarak yorumladığına dikkat çekti. İslam Gemlik’te rekor oy oranına ulaşacaklarını belirtti.

AKTAŞ; 15 TEMMUZ RUHUYLA SAHADAYIZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; ”Bu seçim, önceki yerel seçimlerden daha farklı. Bu yerel seçimi, sadece yerel konular üzerinden değerlendirmek doğru değildir. Bu seçim, doğrudan ülkenin bekası ile alakalıdır. Zorlu bir coğrafyada yaşıyoruz. Bölgemizdeki mazlum milletler de, bizlerin başarılı olmasını istiyor. Seçimi bu nedenle yerel düşünemeyiz. Burada alacağımız iyi sonuç, umudur Türkiye olan pek çok ülkeyi de etkileyecektir.

GEMLİK GELİŞMEYİ SÜRDÜRECEK

Gemlik Büyükşehir’e dahil olduktan sonra önemli hizmetler aldı. Bu hizmetleri de almaya devam edecek. Gemlik Belediyesi, Bursa Büyükşehir ve Milletvekilimiz Zafer Işık’ın da uyumuyla Gemlik hizmetleri en hızlı şekilde alacaktır” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir