Cumhur İttifakı Sahaya İndi

Cumhur İttifakı Sahaya İndi

Cumhur İttifakı Sahaya İndi

Ak Parti ve MHP’den oluşan ve mahalli idareler seçimlerinde de devam edeceğini açıklayan Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları sahaya indi. Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut’un yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi Gemlik esnafını ziyaret ederek birliktelik görüntüsü verdiler.

İki ilçe başkanı da Cumhur ittifakının Gemlik açısından da önemli olduğunu dile getirerek, Gemlik’i kucaklayacak ve farklı kesimlere hitap edebilecek bir meclis kadrosuyla sahaya indiklerinin altını çizdiler. Ortak hareket etmenin Gemlik’in geleceği adına da önemli olduğunu ifade eden ilçe başkanları, Gemlik’te iki partinin ortak liste çıkarmasından sonra oluşan sinerjinin rekor bir oy oranını getireceğini inandıklarını ifade ettiler.

BULUT; BÜYÜKLERİMİZİN YAKTIĞI IŞIK GEMLİK’İ DE AYDINLATACAK

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut; ”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından önemsenen ve ülkenin bekası adına olmazsa olmaz sayılan Cumhur İttifakı, ülkenin olduğu gibi Gemlik’in de umudu oldu. MHP ile Ak Parti’nin ortak liste çıkarmaları ve listedeki isimler de düşünüldüğünde Gemlik’in gelişmesi adına önünün açıldığını açık şekilde görebiliyoruz.

Cumhur İttifakının masa başı ittifakı veya seçim ittifakı olmadığını büyüklerimiz dile getirmişti. Mecliste ortak hareket edileceğinin açıklanmasının ardından da çok farklı kesimlerden destek gördük. Bizim sahaya çıktığımız günden itibaren beklentilerin yüksek olduğunu ve bunun sorumluluğunu üzerimizde taşıdığımızı dile getirmiştik. Bugün ise sorumluluğumuz daha fazla. MHP’den kadromuza dahil olan arkadaşlar bizleri doğrudan sahiplendi. Sahada ittifakın adayı olmak da, benim için ayrıca gurur vericiydi” dedi.

ESNAFTAN YOĞUN İLGİ

Ak Parti ve MHP’lilerin birlikte yaptığı esnaf ziyaretinde, Gemlik’te bulunan vatandaşların ve esnafların yoğun ilgi ve taleplerinin olduğu dikkat çekerken, Gemlik esnafının kalkınması adına projeleri ve çalışmaları ile alakalı da bilgi aldılar. Gemlik’in yerel ekonomisi ile alakalı fikir alışverişi de yapılan ziyaretlerin vatandaşın ilgisinden dolayı uzaması dikkatlerden kaçmayan diğer nokta oldu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir