Sertaslan, “Bizim derdimiz tencerelerin huzurla kaynaması”

Sertaslan, “Bizim derdimiz tencerelerin huzurla kaynaması”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan çalışmalarına ev programlarına yoğunluk vererek devam ediyor.

Turizmden, sanayiye birçok istihdama yönelik proje önerileri olduğunu belirten Sertaslan, “bir yerde tencere huzurla kaynıyorsa o yerde mutluluk vardır, sevgi vardır” dedi.

“Projelerimiz istihdam odaklı”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan projelerinin tabanında Gemlik halkının da en çok ihtiyaç duyduğu istihdamı temel aldıklarını marka projeleri gerçekleştirdiğinde Gemlik’te hem turizm hem de sanayi yönünden de istihdamın da artacağını biliyoruz. Biz istiyoruz ki Gemlik’teki yaşayan 109 bin vatandaşımızın işsizlik gibi bir derdi olmasın. Herkesin tenceresi her akşam huzurla kaynasın” diye konuştu.

“İş garantili endüstri meslek lisesi kurmak istiyoruz”

Sertaslan Gemlik’te bulunan sanayi gerçeğini ve bu sanayinin istihdam gereksiniminde göz ardı edilemeyeceğini ifade ederken, “Gemlik’te bir adet endüstri meslek lisemiz mevcut, biz buna bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Serbest bölge yakınına kuracağımız endüstri meslek lisesi ile sanayicimizin istihdam ihtiyacı olan ara elemanı tam donanımlı yetiştirmek istiyoruz. Bunun olması için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

Sertaslan sözlerine şöyle devam etti:

“Bizim projelerimiz Gemlik halkı tarafından beğeni ile karşılanıyor. Bizim yönetim anlayışımızda yaptık oldu diye bir olay düşünce mevcut değil, biz ne yaparsak Gemlik’te yaşayan vatandaşlarımızın da fikirlerini alacağız. Gemlik yıllardan beridir sosyal hayatın olmadığı sadece çalışıp akşam geldiğinde evinde dizi seyrettiğin bir yer haline geldi. Biz Gemlik’in bu kaderini değiştirmek istiyoruz. Gemlik’te yaşayan vatandaşlarımızın artık hafta sonları gezmeye başka bir yer araması yerine Gemlik’te kalmasını arzu ediyoruz ve projelerimizle bunu başaracağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir