Başkan Yılmaz Fen İşleri Müdürlüğü Personeli İle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Başkan Yılmaz Fen İşleri Müdürlüğü Personeli İle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Başkan Yılmaz Fen İşleri Müdürlüğü Personeli İle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile mesai saati öncesi kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra birim amirlerinin de hazır bulunduğu kahvaltı programında konuşan Başkan Yılmaz, ‘Milletimize efendi değil, hizmetkâr olmak için’ Gemlik’in tarihinde yapılamayan hizmetleri sizlerle bir bir gerçekleştirdik. Gemlik’in çehresini sizlerle değiştirdik. Sizler bizim sahada ki elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımızsınız. Gemlik’in gelişimi ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda büyük bir özveriyle çalışan siz değerli yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ”dedi. Makamlarımız ve mevkilerimiz ne olursa olsun, hepimiz vatandaşımızın hizmetkârıyız” diye konuşan Başkan Yılmaz, “Bizim hizmet anlayışımız da, Millete efendilik yapmak yok, Millete hizmet etmek var. Amacımız 7 yıllık dönemimiz sonunda Gemlik’te hizmet almamış tek bir mahalle bırakmamaktır” dedi.

Belediyeciliğin mesai mefhumu olmadan yürütülen bir hizmet olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Bizler belediyeciliği ibadet aşkıyla yapıyoruz. 1 saniyenin bile boşa geçmesini istemiyoruz. Geride kalan dönemlerde göstermiş olduğunuz fedakârca çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayata geçirdiğimiz projelerle, milletin duasını almak için gece gündüz demeden çalışarak çok sayıda eseri halkımızın hizmetine sunduk. Toplu konutlar, okullar, spor tesisleri, parklar, halı sahalar, camiler, meydanlar, sahil düzenlemeleri gibi yüzlerce eseri Gemlik’e kazandırdık. Bu projelerin hayata geçirilmesinde çok büyük emeği olan kürek tutan ellerden, kalem tutan ellere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltı programının ardından Fen İşleri Müdürlüğü personeli, Başkan Yılmaz’a plaket takdim etti.

 

 

(Son Güncelleme: 19 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir