Lise Öğrencilerinden Çevreye Duyarlı Bir Proje Daha

Lise Öğrencilerinden Çevreye Duyarlı Bir Proje Daha

Lise Öğrencilerinden Çevreye Duyarlı Bir Proje Daha

Gemlik Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri  atık yağ ve atık pil toplama projesi ile çevreye duyarlı bir harekete imza attı.

Gemlik Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri başlattığı atık toplama projesi ile kısa sürede 20 kg atık yağ ve 15 kg atık pil toplandı. Toplanan pil ve yağlar Gemlik Belediyesi Temizlik işleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ e teslim edildi.

Proje ile ilgili öğrencilere destek veren Gemlik Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Ayşenur Usta, gelecek nesillerin çevre konusunda daha duyarlı olmaları amacıyla çalışmanın yapıldığını belirterek, projenin sadece bir kampanya olarak değil, bir alışkanlık olarak benimsenmesi için öğrencilerini desteklediğini söyledi.

Okul Müdürü Muharrem Nazlı da, “Öğrencilerimize doğayı koruma bilinci aşılayarak atık pilleri geri dönüşüme kazandırmayı hedeflediğimiz projeye bir de atık yağ toplama projesini ekledik. Çevreye duyarlı bireyler yetiştirmenin gururunu yaşıyor ve bu projenin devamlılığı hususunda öğrencilerimizi daima destekleyeceğiz “dedi.

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet DEDETÜRK ise projenin Gemlik için önemli bir adım olduğunu söyleyerek Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ve Okul Müdürü Muharrem Nazlı’ya teşekkürlerini iletti.

(Son Güncelleme: 18 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir