Fair Play'e uyulmadı saha karıştı

Fair Play’e uyulmadı saha karıştı

Fair Play’e uyulmadı saha karıştı

Gemlik Suni Çim Sahada oynana Çotanakspor – Mudanyaspor maçının son dakikalarında saha karıştı. Çotanakspor’dan 5 oyuncu kırmızı kart görürken, hakem de iki oyuncudan şikayetçi oldu.

Süper Amatör Kümeye çıkma mücadelesinde kritik müsabakada Çotanakspor ile oynayan Mudanyaspor’un mutlak kazanması gereken maç olaylara sahne oldu. Son bölümüne 1-1 girilen müsabakada Çotanakspor futbolcusunun sakatlandığı esnada duran oyunu başlatan Mudanyaspor, Çotanaksporlu oyuncuların hareket etmemesinden yararlanarak skoru 2-1’e getirdi. Fair Play’i atlayarak attıkları gole tepki gösteren kaleci İbrahim’e kırmızı kart verilmesiyle karışan sahada, futbolcular arasında da kavga çıktı. Müsabakanın hakemi de Çotanakspor’a 5 kırmızı kart göstererek soyunma odasına gitti ve maçı tatil etti.

Fair Play’a Gerek Yok Şampiyonluk Maçımız

Müsabakanın gerginleşmesini sağlayan asıl olayın ise Mudanyaspor’un da fair play kuralları gereğince kendi kalesine gol atması gerektiği bilinirken, teknik ekip ve kulüp yöneticilerinin ”sorumluluğu alıyoruz. Şampiyonluk maçımız Fair Play’a gerek yok” dedikleri iddia edildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir