Bulut; Gemlik Cumhur İttifakını İstiyor

Bulut; Gemlik Cumhur İttifakını İstiyor

Cumhur İttifakı adına Ak Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Berkay Bulut, Gemlik’te yaptığı ziyaretlerde kendilerine ve Cumhur İttifakına önemli destek olduğunu kaydederek, kendilerine olan güvene layık olmak için çalışacaklarını ifade etti.

Bulut sözlerinin devamında; ”Gemlik’te doğduk, Gemlik’te büyüdük, rızkımızı da Gemlik’te kazanıyoruz. Adaylığımı açıkladığım günden bugüne önemli destek alıyorum. Partimizden ve Cumhur İttifakından vatandaşların önemli beklentileri var. Bizler de ilçe başkanlığımızla bu beklentileri yerine getirmek adına çok ince ve gayretli bir çalışma içerisinde bulunuyoruz. Bu anlamda gecesini gündüzüne katarak hazırlık yapan teşkilatımızın tüm kademelerine teşekkür ediyorum.

Projelerimiz Gemlik’in Taleplerinin Birleşimi Olacak

Yakın zamanda yapacakları proje ve tanıtım toplantısı ile alakalı da bilgiler veren Belediye Başkan Adayı Bulut; ”Yaptığımız çok sayıda ziyaret, teşkilatlarımızın çalışmaları ve gönüllü gayretlerle Gemlik’teki vatandaşların taleplerini baz alarak önemli bir çalışma hazırladık. Bunu sunumunu yakın zamanda gerçekleştireceğiz.

Belediye Ve Genel Merkez Uyumu Önemli

Genel Merkez, Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesinin uyumu çok önemli. Biz de bu uyumu sağlayacak ekip olacağımızı düşünüyoruz. Ortaya çıkan uyum da, Gemlik’in de kısa, orta ve uzun dönemde faydasına olacak, Gemlik’in hizmet alması daha hızlanacaktır. Gemlik’in menfaatleri adına önemli kazanımlar sağlayacağız” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 18 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir