MAG Onuncu Yılını Yemekle Kutladı

MAG Onuncu Yılını Yemekle Kutladı

MAG Onuncu Yılını Yemekle Kutladı

Gemlik Mahalle Afet Gönüllüleri (MAG) olarak kurulan, projenin sona ermesinin ardından MAG-DER ismini alan afet gönüllüleri derneği, onuncu yılını yemekte kutladı.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayları Uğur Sertaslan, CHP İlçe Teşkilatı, MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi, SP İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetimi ile çeşitli derneklerden davetlilerin katıldığı yemek, Gemlik’in deprem kuşağında olmasına rağmen vatandaşlardan yeterli ilgiyi görmedi.

Program, MAG-DER Başkanı Yusuf Yumru’nun konuşmasıyla başladı. İl Derneği olmalarına rağmen yeterli ilgiyi göremediklerini ifade eden Dernek Başkanı; ”Deprem sürekli konu edilse de, afet öncesine yeterli önem verilmiyor. Bunun da önüne siyasi çekişme geçiyor. 2014 yılından sonra ekipmanlarımızla eğitime başladık. 380 civarında gönüllü yetiştirdik. Genelde paralı yemek programları düzenlemezdik ama ekonomik kriz bizi de etkiledi” dedi. Siyasilerin ve Gemlik’i yönetenlerin ilgisizliğine de değinen dernek başkanı, derneğinin yaşadığı sorunları ve geçtiği aşamaları da anlattı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir