Gemlik basketbol 88 Söğütsen Seramik 42

Gemlik basketbol 88 Söğütsen Seramik 42

Gemlik’te seyircisiz  oynanan müsabakada Gemlik Basketbol Ankara temsilcisi Söğütsen Seramiği 88:42 mağlup etti.

Bursa temsilcisi müsabakanın 1 periyotunu 10 sayı fark ile kazanınca periyotu 28:18 önde tamamladı. Müsabakanın 2 .periyotunu 19:8 3.Periyotunu 19:10 ve son periyotu 22:6 kazanınca müsabakayı 46 sayı fark ile kazanmasını bildi.

Gemlik Basketbol adına Recep 15 sayı 4 ribaunt 2 asist , Müfitcan 11 sayı 6 ribaunt 3 asist Canberk 6 sayı 12 ribaunt 1 asist ile öne çıkan isimler oldu.

Söğütsen Seramik adına Enis 9 sayı 3 ribaunt 1 asist öne çıkan isimdi

Gemlik Basketbol Kulübü Genel Menajeri Yahya Gümüş” Bugün aldığımız galibiyet bizim için çok önemli bu galibiyete 12 sporcumuz ‘da 10 dakikanın üzerinde süre aldı. Sezon başında başkanımız Berkay Bulut genç bir kadro yapısı ile  playoff’a kalmamızın önemli olduğunu belirtmişti. Başkanımızın desteği ile bu hedefe ligin bitimine 5 hafta kala ulaştık. Simdi asıl hedefimiz ligi daha üst sıralarda bitirerek ilk playoff’u geçmek . Gemlik ismini daha iyi temsil etmek ve hak ettiği yerde görmek adına yönetimim kurulumuz tam destek veriyor. Bugün aldığımız galibiyetten dolayı teknik ekibim ve sporcularımı kutlarım..

Gemlik Basketbol topladığı 23 puan ile puan sıralamasında 6.sırada yer aldı. Bursa temsilcisi Gemlik Basketbol 18. haftada İstanbul deplasmanında Ups ile karşılaşacak.

 

(Son Güncelleme: 17 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir