Berkay Bulut Yaklaşık 100 Eve Konuk Oldu

Berkay Bulut Yaklaşık 100 Eve Konuk Oldu

Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Gemlik’te yaklaşık 100 eve konuk oldu. Mahalli idareler seçimleri ve Cumhur İttifakının tavrını anlatan Berkay Bulut, bire bir diyalogların kendilerini ifade edebilmek için en doğru yöntem olduğunu kaydetti.

Seçim çalışmalarında önemli doneler edindiklerinin altını çizen Belediye Başkan Adayı, kendilerine olan ilgiden dolayı da Gemliklilere teşekkür etti.

Gemlik’in beklentilerinin farkında olduklarını ifade eden Bulut; ”Ev ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın beklentilerinin genelde fikirlerinin önemsenmesi olduğunu fark ettik. Bizler, yola çıkarken Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gönül Belediyeciliği’ söylemini kendimize düstur edindik. Bunun üzerine genel merkezimizin ‘tevazu, samimiyet ve gayret’ sloganlarını benimsedik.

Gemlik’in çözülmeyecek sorunu yok. Gemlik’i Marmara’nın en gözde ilçesi yapmak da bizlerin elinde. Gayret ve samimiyetle hep birlikte Gemlik’i yeniden marka şehir haline getirebiliriz. Bu anlamda vatandaşlarımızdan istediğimiz de, bizlere destek olmalarıdır” dedi.

(Son Güncelleme: 17 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir