BBP’nin Tanıtım Programına Yoğun İlgi

BBP’nin Tanıtım Programına Yoğun İlgi

Büyük Birlik Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz’un adaylık ve proje tanıtım toplantısı Pırıltı Düğün Salonlarında yapıldı. Yoğun katılım sağlanan tanıtım toplantısında, Gemlik’te yaşayan Giresunluların kitlenin büyük bölümünü kapsadığı dikkat çekerken, çeşitli dernek ve STK’lar da programda yerlerini aldı.

Yavuz; Problem Çözen Belediyecilik

Programda konuşan Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz; ”31 Mart ‘ta yerel seçim olacak. Çalışmalarımıza çok erken başladık. Ülkemiz krizden geçiyor. Bizim şiarınız devlet ve millettir. Bu yerel seçim partiden önce ilçenin adayları çıkarlar. Rahmetli yaşasaydı dediğimiz Parti ye bir defa oy istiyorum.

Âlemde şer bitmez, bizde de er bitmez. Bizler ekonomi üzerine çalışmalar yapacağız. Biz 3 ay önce hazırlandık. Bizim şahsi projelerimiz var bunlar. Bunlar çalınmış olabilir. Şu anda işsizlik baş gösterdi. Yerel yönetimlerin bu açığı kapatması gerekiyor. Projelerimizi 15 başlıkla topluyoruz, ana başlığımız ise; problem çözen belediyecilik” dedi.

Olması Gereken Yere Olması Gereken Hizmetler

Gemlik’te çeşitli hizmetler yapıldığını da ifade eden Yavuz, hizmetlerin ihtiyaca yönelik olmadığını, doğrudan ihtiyaç doğrultusunda yapılmasının önemli olduğunu hatırlatarak; ”Olması gereken yere, olması gereken hizmetler yapılmadı. Bunlar için çalışacağız. Dere projemiz  olacak. Tüm belediye başkanlarının projelerinde dereler var. Ne yazık ki yıllardır en ufak çözüme ulaşmadı. Bizler öncelikle bunu çözeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belediye Başkanlığı döneminde Haliç’i temizledi. Gemlik’i bugüne kadar yönetenler iki dereyi temizleyemedi” şeklinde konuştu.

Yavuz proje sunumu ile alakalı devam ettiği toplantısında,sorunlar ve çözümlerini sinevizyon eşliğinde sundu.

(Son Güncelleme: 17 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir