Sertaslan, “Belediye; sporda öncü olacak”

Sertaslan, “Belediye; sporda öncü olacak”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi Atletizm takımını ve Nisan ayında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına hazırlanan Belediyespor U16 takımını antreman sahasında ziyaret ederek başarılar diledi.

Takımların son durumu hakkında da bilgi alan Sertaslan, “Maalesef sporda tesisleşme ve altyapı konusunda istenilen seviyeye gelemedik. Uzun atlama yarışlarına hazırlanan sporcuları ve suni çim sahada aynı saatlerde antrenman yapan üç takımımız vardı. Tesisleşme de gerekli ihtiyaçlar belirlenmeden yapılan yatırımlar ise atıl vaziyette duruyor. Göreve geldiğimizde ise spor kulüplerimizin ihtiyaçlarını belirleyerek yatırımları yapacağız” dedi.

“Alt yapıda tesis eksiğimiz var”

Gemlik’te her alanda çok başarılı sporcuların yetiştiğini ama tesis eksikliğinin başarının önüne geçtiğini belirten Sertaslan, “İlçemizde her alanda başarılı sporcular yetişiyor. Bugün burada atletizm takımımızın başarılarını duyduk. Gemlik olarak sadece futbola değil, diğer spor dallarında da başarılı gençler yetiştirebiliriz. Bugün burada görüyoruz ki gençlerimiz imkansızlıklarla mücadele ederken, köylerde atıl vaziyette duran halı sahalarımız var. Sporda ancak başarıyı doğru yatırımlarla ve hamlelerle kazanabilirsiniz” dedi.

“Geleceğin şampiyonlarını yetiştirebiliriz”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan konuşmasını şöyle sürdürdü: Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek elimizde Gemlik’te keşfedilmeyi beklenen cevherlerimiz var. Biz özellikle sporda altyapıya önem vereceğiz. Gemlik’in artık başka şeylerle değil, sporla ve sanatla anılmasını istiyoruz. Çalışmalarımızı da buna uygun yapacağız” dedi.

Sertaslan ziyaretin sonunda sporculara tatlı ikram etti.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir