Gemlik'te Önemli Miktarda Uyuşturucu Yakalandı

Gemlik’te Önemli Miktarda Uyuşturucu Yakalandı

Gemlik’te Önemli Miktarda Uyuşturucu Yakalandı

Gemlik’te bir ikamete yapılan baskında, S.H. isimli şahıs gözaltına alındı. Evde yapılan aramada da 300 gramın üzerinde skank tabir edilen uyuşturucu ve bir miktar esrar maddesi yakalandı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından Gemlik’te bulunan ikamete yapılan baskında, Skank ve esrar tabir edilen uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Yaklaşık 700 kişiye katar satılabileceği tahmin edilen uyuşturucu maddeye el koyulurken, zanlı S.H.’de gözaltına alındı.

Gemlik’te son dönemde aralıksız devam eden uyuşturucuyla mücadelede ciddi miktarda uyuşturucu madde yakalandığı kaydedilirken, son bir ay içinde yakalanan maddelerin 3 bin kişiyi zehirleyecek kadar önemli bir sayı olduğu da öğrenildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

1 yorum

  1. SÜLEYMAN TÜRKMEN

    Sayın Gemlik emniyet müdürüm ve emniyet mensuplarını uyuşturucu konusunda göstermiş oldukları üstün gayretlerden dolayı kutluyorum. Devletimden bu konuda daha etkin yasalar bekliyoruz. Çocuklarımızın hayatı ile oynayan aileleri ocakları söndüren bu zehiri satmak için çocuklarımızı zehire alıştıranlara daha belirgin mücadele yapılabilsinler istiyoruz.. Emniyet güçlerinin can larını ortaya koyarak yakaladığı suçlular cezasız kalmasın istiyoruz. Çünkü bu zehiri kolay bulmanın mümkün olduğu toplumlarda ülkelerde millet ahlakı kalmamış. Saygı sevgi unutulmuş. Her birey kendi stresine esir olmuştur..( kendi problemi kendini aşmıştır) Şimdilik emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz. İnsallah ilerde yasa yapıcılara DUA ederiz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir