GEMLİKSPOR NAMAĞLUP ŞAMPİYON

GEMLİKSPOR NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Gemlikspor, 1. Amatör Küme 4. Grupta oynanan müsabakalar sonunda namaglup şampiyonluğunu ilan etti. Gemlik’in aldığı ceza sonrasında, maçını şehir dışında değil de Umurbey’de oynayan Gemlikspor – Çekirgespor maçında tribünler ve saha çevresi tamamen doldu.

Gemlikspor müsabakasına Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa Federasyon Başkanı Osman Kılıç, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, CHP İlçe Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ve yönetimi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanvekili Kazım Bulut, Gemlikspor yönetimi, çeşitli dernek ve STK’lar da izledi.

TATLI YİYELİM, TATLI İZLEYELİM

Müsabaka öncesinde Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği tarafından çeşitli organizasyonlarda desteklenen çocuklar, tribünlerde tatlı dağıttı. ”Tatlı Yiyelim, Tatlı İzleyelim” sloganıyla yapılan dağıtımda, saha olaylarına da dikkat çekildi.

ÇEKİRGESPOR’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Maçtan önce soyunma odasında oyuncularına hitap eden Cengiz Tümer, “Sezon boyunca çok çalışarak buralara geldik. Şimdi bu maçı kazanarak şampiyonluk olmayı istiyoruz. Ben size savaşmayı değil, şampiyon olmayı emrediyorum” dedi. Çekirgespor’lu futbolcular ise Gemlikspor oyuncularını sahaya çıkarken alkışlarla tebrik etti.

Maçta gol perdesini Gemlikspor’un 17 numarası Emirhan açtı. Emirhan kendisine gelen pası mükemmel bir bacak hareketiyle ağlara gönderdiğinde dakikalar 17’yi gösteriyordu. Ardından Gemlikspor’dan Yıldıray’ın ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı 32. Dakikada Gemlikspor’un genç golcülerinden Buğrahan ağlarla buluşturdu. İlk yarı Gemlikspor’un 2 – 0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda ise Gemlikspor’dan Selim 72. dakikada kalecinin yanından topu ağlara göndererek ikinci yarıdaki gol perdesini açtı. Dakikalar 85. gösterdiğinde ise, 5 dakika önce oyuna dahil olan Tansel topu kalecinin üstünden aşırtarak maçın skorunu belirleyen golü attı. Gemlikspor 90 dakikanın ardından maçtan 4 – 0 galip ayrılarak, Bursa 1. Amatör Küme 4. Grup karşılaşmalarını namağlup lider olarak tamamladı.

Maçın ardından şampiyonluğu değerlendiren kulüp başkanı Cumhur Aydın ise, “Hak ettiğimiz bir şampiyonluğu elde ettik. Tüm camiamızı kutluyorum” dedi.

Gemlikspor kupasını Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Federasyon Başkanı Osman Kılıç’ın elinden aldı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir